Musik CD & Vinyl

NOT2CD309.jpg_35frank-sinatra-songs-for-swinging-lovers-2cdaretha-franklin-the-queen-of-soul-2cdelvis-presley-the-king-2cdnot5cd903.jpg_33NOT5CD912.jpg_33johnny-cash-the-very-best-of-3cdvarious-artists-rockabilly-from-hell-2cdjerry-lee-lewis-the-very-best-of-3cdjohn-coltrane-blue-train-mono-_-stereo-vinyl-2lp-gatefold-setvarious-artists-essential-mississippi-blues-2cdjohnny-cash-ride-this-train-2cd

Vi kan musik!

CDn är inte död och vinylen biter sig kvar. Skivspelare och pickuper säljer fortfarande. För många av oss ljudentusiaster är det okomprimerade digitala ljudet från en CD eller det varma ljudet från vinyl fortfarande oslagbart.

Vi representerar flera av världens ledande bolags musikkataloger exklusivt i Sverige och vår medarbetare Erik har gedigen erfarenhet från musikbranschen.

Vi koncentrerar oss på ett brett sortimentet med tidlös musik. De största artisterna genom tiderna till fantastiska priser: Johnny Cash, Frank Sinatra, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Miles Davis, Billie Holiday, Dolly Parton, Ella Fitzgerald m fl.

Självklart finns här även samlingsalbum med det bästa inom Rockabilly, Rock`N`Roll, Country, Relaxation, Reggae, Hårdrock och Jazz.

Många av  titlarna levereras i mycket exklusiva samlarboxar och blir nästan lika mycket ”gadget” och presentaskar som en musiksamling. Sedan en tid tillbaka har vi även ett sortiment med vinyl då efterfrågan på vinyl har ökat.

Hos oss hittar du bland annat följande etiketter:

  • Not Now Music: Flera gånger utsedd till världens bästa budgetkatalog.
  • Metro Tins: 3CD plåtboxar förpackade i retrostil.
  • Simply Tins: 3CD plåtboxar förpackade i coffee table stil.
  • Nascente: Världsmusik från världens alla hörn.

 

notnow

 

 

 

union

 

 

 

 

SimplyTins_Catalogue_May2014_highres

METRO TINS CATALOGUE 2014 single pages lo-res-1