Om företaget

AudVid logo 2014


AudVid Electronics AB grundades 1992 och under årens lopp har vi i huvudsak arbetat med distribution av audio- och videomedia. I början var det VHS- och kassettband. Senare MiniDisc och datamedia som disketter, CDR, DVD och minneskort.

Sedan 2005 har vi på AudVid Electronics AB haft ett gott samarbete med hemelektronikföretaget Harman. Vi har sålt och distribuerat Harmans AKG hörlurar i Sverige. Vi har alltid arbetat med marknadsledande återförsäljare och tack vare de mycket populära hörlursmodellerna K24P och K518 etablerade sig AKG som en stark aktör på den svenska marknaden. AKG har gått från att enbart varit ett professionellt mikrofon- och hörlursmärke till att bli förstahandsvalet för  de ljud- och designmedvetna konsumenterna. AKG har allt inom hörlurar, trådlöst, brusreducering, in-ear, on-ear, high end och DJ-hörlurar. Självklart vinner AKG tester och får fina utmärkelser i branschpressen som t.ex. Hifi & Musik, Ljud & Bild och engelska What Hi-Fi?.

Vi har sedan starten 1992 haft vårt kontor och lager i Västberga i Stockholm.

Under våren 2017 har vi börjat ett samarbete med de italienska tillverkarna av kökstillbehör Girmi och G3 Ferrari. Återkommer med mer information.

Ladda gärna ner vår företagspresentation AudVidAB